Seitsemäs viikkoni Australiassa

Seitsemäs viikkoni Australiassa

Mukava ja rento viikko nyt takana! Viikko alkoi maanantaista, jolloin kävimme host-vanhempieni ystäviä moikkaamassa läheisellä leirintä alueella. He hakivat minut suoraan koulusta ja lähdimme ennen pimeän tuloa ajamaan kotia kohti. Ystävä pariskunnalla oli myös heidän ystävä pariskunta retkeilemässä kanssaan ja heillä oli mukanaan lemmikki lintu. 


Tiistaina olin vain kotona ja keskiviikkona myös. Keskiviikkona pelasimme Sequence nimistä peliä, jota en ole koskaan Suomessa pelannut. 


Torstaina menin kouluun jo puoli kahdeksaksi eli tuntia aiemmin kuin yleensä, koska yhden aineeni ´hospitality´:n arvioitavana työnä oli kirjallisen osuuden lisäksi tarkoitus järjestää ruoka markkinat koulullamme. Teimme näitä varten parini kanssa ´pizza scrolls´ nimistä ruokaa. Etukäteen oli myös ollut mahdollista tilata tuotteita ja sitä varten olimme tehneet proteiini palloja. Itse markkinoita varten teimme ruoan sinä aamuna ja sen takia tulimme kouluun aiemmin kuin yleensä ja käytimme myös puolet päivästä markkinoihin. Päivällä tullessani kotiin selvisi, että yksi rapu joka meidän oli ollut tarkoitus syödä oli kuollut ja sitä ei sitten voinutkaan syödä. 


Perjantaina koulussani oli "free dress day" eli kouluun sai pukea mitä tahtoi, rajoituksia noudattaen. Iltapäivällä leivoimme host-äitini kanssa porkkana kakun suomalaisella reseptillä ja laitoimme kuppimaisiin kekseihin karamellia ja kermaa. Illalla haimme intialaista noutoruokaa ja kävimme juustokakku kaupassa, jossa minulle annettiin ilmainen pala kakkua kun host-äitini kertoi minun tulleen ulkomailta. 

Lauantaina päivän vietin siivoillen ja vain ollen. Iltapäivällä lähdin host vanhempieni kanssa käymään Tannumissa. Siellä kävin uimassa meressä ja sitten kiertelimme markkinoilla, jotka oli järjestetty siellä. 


Sunnuntaina oli rauhallinen aamupäivä, lueskelin kirjaani ja opiskelin alkavaa koe viikkoa varten. Iltapäivällä menimme pyöräilemään satama-alueelle. Sen jälkeen söimme illallista. Nyt käyn  suihkussa ja alan valmistautumaan nukkumaan menoon, vaikkakin ensi viikon ollessa koe viikko koulussa täytyy olla vain kokeen aikana eli huomenna menen 11.25 alkavaan kokeeseen ja sen jälkeen lähden kotiin.  

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja