Viides viikkoni Australiassa

Viides viikkoni Australiassa

Tämä viikko alkoi jälleen rauhallisesti. Minulla alkoi nuha, joka on kestänyt koko viikon. Enää siitä ei kylläkään ole oikeastaan jäljellä muuta kuin yskä. Maanantaina kävin kaupassa host äitini kaupassa, milloin hän osti minulle myös hienot kengät tällä viikolla ollutta vuosiluokalleni järjestettyä juhlatilaisuutta varten ja iltapäivällä valitsin mekon hänen ystävänsä tuomista laina juhla vaatteista. 
Keskiviikkona host äitini tuli koulun jälkeen käymään koululla tapaamaan kanssani opettajaa jonka kanssa minun piti keskustella valitsemistani aineista ensi vuodelle. Koulussani pakollista ovat uskonto ja englanti, joten niiden lisäksi valitsin matikan, biologian, psykologian ja modernin historian. Vara vaihtoehdoiksi jäivät musiikki ja laki. Valinta oli vaikea, monet aineet kuulostivat kiinnostavilta, mutta pakko oli karsia. Tapaamisen jälkeen menimme host äitini kanssa läheiseen kahvilaan, josta haimme muffineja iltapäivä teetä varten. 

                                                      

Torstaina kävin kaupoilla koulukaverini kanssa ostamassa hänellä kengät perjantaina olevaa juhlaa varten.  Perjantaina olivat siis juhlat, jotka ovat nimeltään 10 year social. Se ei ole yhtä iso juhla kuin prom, joka järjestetään viimeistä vuotta eli vuotta 12 käyville. Tämä tilaisuus mihin osallistuin oli urheilu klubilla ja oli hyvin rento tapahtuma. Siellä kuunneltiin musiikkia, tanssittiin, syötiin, juotiin ja no oltiin sosiaalisia. Minulla oli tosi hauskaa!


Lauantaina menimme host vanhempieni kanssa pienelle risteilylle, jossa pysähdyttiin muutamalla lähi saarella ja sitten palattiin takaisin. Host isäni oli mukana järjestelyissä seniori viikon kunniaksi järjestettävää risteilyä varten ja sellainen tämä risteily siis oli. Lautta risteilyn jälkeen menimme puistoon, jossa söimme, kävelimme ja ihastelimme kaunista auringon laskua. 


Sunnuntaina menimme aamupäivällä host äitini kanssa markkinoille, jotka oli järjestetty kasvitieteellisellä puutarhalla. Siellä oli tosi kiva kierrellä, söimme myös nachoja ja kevätrullia. Molemmat olivat herkullisia! Markkinoiden jälkeen menimme host isäni kirkon konserttiin, koska hän esiintyi siellä orkesterissa huilunsoittajana. Sen jälkeen tulimme kotiin ja meille tuli vieraita. Ostimme markkinoilta myös kookoksen, jonka nyt illalla rikoimme ja söimme.Pian syömme varmaan illallista ja teen lounaan huomista varten. On taas ollut hyvä viikonloppu ja odotan innolla ensi viikkoa!

 Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja