Kolme kuukautta Australiassa

Kolme kuukautta Australiassa

Tänä maanantaina tuli yksi neljäsosaa vaihto vuodestani täyteen. Maanantaina oli täällä ´student free day´ eli lomapäivä koululaisille! Menin Majun ja Claran kanssa katsomaan Maleficent 2 elokuvan ja sen jälkeen söimme lounasta Subwayssa. Illalla olin vain kotona ja vietin aikaa host-vanhempieni kanssa. 


Tiistaina menimme host-äitini kanssa koulun jälkeen läheiseen urheilupuistoon, jossa menin kävelyreitin läpi host-perheeni koiran Rustyn kanssa.


Keskiviikkona olin vain kotona ja tein pizza scrollseja kaikille lounaaksi.


Torstaina oli koulussani illalla palkintojen jako, joka kesti pari tuntia. Suurin osa palkinnoista meni viimeisen vuoden opiskelijoille. 


Perjantaina illalla menimme hakemaan kiinalaista ruokaa host-perheeni kanssa, jonka söimme läheisessä puistossa.
 

Lauantaina lähdimme aamulla kahdeksan maissa host-vanhempieni kanssa veneilemään. Veneillessä näimme delfiinejä :D. Iltapäivällä host-vanhempani veivät minut Tannumiin, missä näin koulu kaverini Elizan. 


Sunnuntaina menin Rockhamptoniin Majun ja hänen host-perheensä kanssa. Menimme uimaan siellä. Menimme lounaalle Blyfieldiin ja taidegalleriaan siellä. Sitten kävimme Yeppoonissa vielä uimasssa ja lähdimme ajamaan kotiin päin. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja