Toinen viikko koulussa

Toinen viikko koulussa

Toinen viikko koulussa kevätloman jälkeen on nyt eletty. Maanantaina olin vain kotona koulun jälkeen. Tiistaina kävelin suoraan paikalliseen pieneen kauppakeskukseen, missä tapasin rotari nuorisovaihtoasiamieheni Glorian. Menimme pankkiin maksamaan vakuutukseni, jonka Australia vaatii kaikkien vaihto-oppilaiden ostavan paikan päällä. Pankin jälkeen kävimme kahvilla ja sitten Gloria heitti minut kotiin. 

Keskiviikkona menin kuuntelemaan orientaatiota Canberrassa vietettävää tiede leiriä varten. Itse en ole tälle leirille menossa, mutta rotarit tukevat oppilaita, jotka ovat hakeneet leirille ja tämän takia minutkin haluttiin paikalle. Ilta oli mukava ja kahden viikon tiede leiri kuulosti hyvin kiinnostavalta ja hienolta tilaisuudelta. 


Torstaina menin Quebecista kotoisin olevan Frederiquen läksiäisiin toisen vaihto-oppilaan Majun luokse. Hän oli täällä kuuden viikon vaihdossa. En oikeastaan nähnyt häntä monta kertaa hänen vaihtonsa aikana, mutta oli silti kivaa viettää iltaa yhdessä. Perjantaina aamulla osallistuin rotari kokoukseen, jossa annoin rotari klubieni viirit klubilleni täällä. Iltapäivällä menimme Majun kanssa Uberilla hakemaan ruokaa ja sitten host-äitini tuli hakemaan meitä, minkä jälkeen vietimme mukavan ja rennon illan täällä minun tämän hetkisessä kodissa.

 

Launtaina aamupäivällä menimme muutamiin kauppoihin host-vanhempieni kanssa. Host-äitini piti mennä vielä ruokakauppaan, joten hän ehdotti että pyytäisin Majua tulemaan mukaan, koska minun oli tarkoitus mennä Majun kanssa jossain vaiheessa tulostamaan hänelle kuvia. Tämän jälkeen menimme Majun nykyiseen kotiin uimaan, sieltä nuorisovaihtoasiamieheni Gloria haki meidät taide galleriaan, siellä oli näytillä taidetta ja kuuntelimme musiikki esiintyjiä. Kävimme Majun kanssa myös kävelyllä ostamassa jäätelöä. 


Tänään sunnuntaina siivosimme ja uudelleen jätrjestelimme host-äitini kanssa yhden keittiö kaapeista. Iltapäivällä menin Majun host-perheen kanssa rannalle. 


Taas yksi viikko ohi, sitten seuravaa kohti!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja