Koulu hommia

KOULU HOMMIA

Tällä viikolla en oikeastaan tehnyt mitään ihmeellistä. Maanantaina olin vain kotona. Tiistaina menimme kotitalouden luokan kanssa luokkaretkelle kasvitieteellisen puutarhan kahvilaan, jossa saimme kokea 'high tea' tilaisuuden. Järjestämme koulussa sellaisen tilaisuuden kahden viikon päästä, jolloin tarjoilemme 'high tean' vanhemmille ja kutsutuille opettajille. Kasvitieteellisessä puutarhassa näimme myös magpien, paljon ankkoja, ankeriaan, kalkkunoita ja kilpikonnia. 


Keskiviikkona en oikeastaan tehnyt mitään ihmeellistä, sain lakia varten e-portfolioni valmiiksi ja tein muita koulu hommia. Torstaina jatkoin samalla tyylillä, valmistelin tieteen esitelmää ja tein ensimmäisen osan sosiaali tieteen työtä valmiiksi, ulko terassilla työskennellen. Kevät on alkanut vain kuumentumaan ja nykyisin joka päivä on yli 30astetta. 


Perjantaina vaihtoasiamieheni Gloria haki minut koulusta. Ensin menimme käymään kolmannen host-äitini Helenin työpaikalla, jossa puhuimme selviksi suunnitelmat ensi viikonlopusta. Ensi viikonloppuna menen siis Majun toisen host-perheen, jonne hän muutti tänä lauantaina, Helenin ja Carlin kanssa ensi viikonlopuksi Keppel saarelle. Helenin näkemisen jälkeen menimme vielä Glorian kanssa kahvilaan, jossa puhuimme kaikki muutkin jutut läpi. Koskien lähinnä kolmentoista päivän päästä olevaa muuttoani seuraavaan host-perheeseen. 


Lauantaina host-äitini vei minut ja host-veljeni brunssille yhdentoista aikoihin. Sen jälkeen he veivät minut kirjastolle, missä näin kaverini koulusta ja hänen pikkusiskonsa. Meidän oli siis tarkoitus tehdä koulu hommia eteenpäin yhdessä ja kävimme myös puistossa satama-alueella. Host-veljeni tuli hakemaan minut ja kävimme hänen kanssaan ´four wheel-driving' reitillä ajelemassa. Kotiin tulemisen jälkeen lueskelin vain kirjaani. 


Tänään sunnuntaina menimme host-äitini kanssa katsomaan hänen sisarentyttärensä viimeistä tanssi esiintymistä. 


Nyt olemme syöneet illallisen ja tehneet lounaat. Aika aloittaa uusi viikko!

Ja vielä sinne Suomeen:

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!

❤️


❤️Kommentit

  1. Hyvää isänpäivää sinnekin! Vaikka ei taida siellä nyt ollakaan. Take care!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja