Marraskuu alkaa

Marraskuu alkaa

Tämä viikko oli hyvin rento ja rauhallinen. Maanantaina olin suurimman osan päivää kotona yksin, lepäillen vain. Tiistainakaan en oikeastaan tehnyt mitään koulun jälkeen. Keskiviikkona menin koulusta suoraan kävellen McDonaldsiin, jossa tapasin nuorisovaihtoasiamieheni Glorian sekä naisen, joka oli vuonna 2002 vuoden vaihdossa Suomessa Eurassa, myöhemmin hän tuli vielä asumaan Tampereelle joksikin aikaa ja hänen nuoren tyttärensä. Naisen nimi on Kylie ja hän on edelleen hyvin ihastunut Suomeen ja muistaa edelleen jotenkin, miten suomea puhutaan ja kertoi, että yrittää opettaa lapsiaankin puhumaan  sitä. Hän oli todella mukava ja kertoi, että voisi viedä minut joskus kauppaan, josta löytyisi xylitol tuotteita sekä leipää, joka on aika lähellä suomalaista ruisleipää. Molempia ikävöin, hän kertoi myös omistavansa vielä vähän glögiä ja salmiakkia, glögiä hän lupasi myös etsiä käydessään seuraavan kerran IKEAssa, lähin IKEA on siis seitsemän tunnin ajomatkan päässä. Oli siis todella hauskaa tavata hänet!


Torstaina oli 31.10 eli Halloween. Täällä sitä ei oikeastaan vietetä, mutta silti jotkut pukeutuvat ja lähtevät karkki tai kepponen kierrokselle. Meillekkin tuli muutamia kierroksella olevia. Menin illalla Glorian kanssa Rotaract klubin illallistapaamiseen.  Rotaract on siis Rotari klubi iältään normaaleja rotareita nuoremmille, Gloria sanoi että ikä haarukka heillä on 19vuodesta kolmeenkymmeneen. Ilta oli kiva. 


Perjantaina vietin mukavan koti-illan omissa oloissani muiden ollessa ulkona. Lauantaina aamulla lähdimme ennen kahdeksaa ajamaan kohti läheistä leirintäaluetta. Siellä vietimme ihanan päivän joen rannalle leiriintyneinä host-vanhempieni ystävä pariskunnan ja heidän poikansa kanssa. 


Sunnuntaina heräsimme ja söimme aamupalaa. Pakkasimme karavaani vaunun ja sitten kävin vielä uimassa ennen lähtöä kotiin. Kotona pesimme vaunun, imuroin auton ja nyt olemme syöneet illallisen. Aika aloittaa taas uusi viikko :D



Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja