Muutto toiseen host perheeseen

Muutto toiseen host perheeseen

Viikko alkoi rauhallisella maanantailla, jolloin vietin päivän kotona vaan host vanhempieni kanssa. Tiistaina koulussa meillä oli "kotsan" luokan tapahtuma, jolloin siis järjestimme high tean johon oli kutsuttu vanhempamme ja opettajia. Host äitini tuli myös tilaisuuteen, vaikka itse olinkin koko ajan keittiössä työskentelemässä. Iltapäivällä en taas tehnyt mitään ihmeellistä.



Keskiviikkona, menin host-vanhempieni, sekä Majun ja hänen host vanhempiensa kanssa Moscow Sirkukseen illalla. 


Torstaina olin taas vaan aikalailla kotona ja pakkailin lähenevää muuttoa varten.


Perjantaina oli viimeinen normaali päiväni koulussa, host äitini oli tehnyt minulle lounaaksi herkullista sushia. Ensi viikolla on enää koe viikko, jolloin koulussa täytyy minun olla vain niinä päivinä kun minulla on joku koe eli keskiviikko aamuna menen lukemaan englannin puheeni ja torstai aamuna teen matikan kokeen. Iltapäivällä jatkoin pakkaamisen loppuun, host veljeni Connorin tultua kotiin menimme illalliselle. Haimme KFC ruokaa ja menimme ulos syömään "last din din with this host family" as my host brother would say. 


Lauantaina puoli yhdeltä uusi host-äitini, Sue Williams, tuli hakemaan minut. Pakattuamme tavarani hänen autoonsa menimme ensin ostamaan minulle tyynyä, sitten lounaalle ja sitten hänen asunnolleen. Sue asuu omakotitalossa kissan kanssa, jossa alakerta on melkein kokonaan minua varten. Hänellä on kaksi aikuista lasta, joista toisella on jo kaksi omaa pientä lasta. 

Sunnuntaina menimme aamupäiväksi rotari tapahtumaan, jossa söimme lounaan. Kolmen maissa vaihtoasiamieheni Gloria tuli käymään. Iltapäivällä vietin aikaa uimalla ja lukemalla kirjaani. Tässä myös kuva uudesta "kotitalostani".

Nyt alkaa sitten sopeutuminen uuteen kotiin ja siihen että alkaa kesäloma kohta!







Kommentit

  1. Kiitti kuulumisista ja kuvista! Hyvää koeviikkoa! Pärjäilehän uudessa kodissasi! Mamma :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja