Jouluun valmistautumista

Jouluun valmistautumista

Maanantaina vietin päivää Majun kanssa ostoskeskuksessa ja illalla elokuvaa katsoen. Tiistaina menin hänen ja Helenin, eli hänen nykyisen ja minun tulevan host äidin kanssa, Rockhamptoniin tekemään jouluostoksia. Menimme siis tekemään sitä Majun kanssa Helenin tehdessä hänen askareitaan. Takaisin tultuamme menin host äitini kanssa illalliselle läheiseen Aasiaiseen ravintolaan. 


Keskiviikkona menin kirjastoon päivällä ja lounaalle. Illalla menimme syömään host äitini, hänen entisen miehensä, host sisareni ja hänen puolisonsa kanssa sekä tämän äidin kanssa. Illalla menimme host sisareni ja hänen puolisonsa luokse iltaa viettämään. 


Torstaina iltapäivällä ensimmäinen host äitini Sheryl tuli hakemaan minut heidän luokseen. Vietimme hetkeen aikaa siellä, annoin heille joululahjan ja he antoivat lahjan minulle. Sitten menimme syömään illallista ja sen jälkeen ajelimme katselemassa talojen jouluvaloja.


Perjantaina aamulla menin rotari kokoukseeni, jonka jälkeen menimme, ennen kotiin paluuta, viemään lahjoja lapsille, jotka eivät niitä muuten ehkä saisi. Sen jälkeen Helen ja Maju tulivat hakemaan minua ja menimme ruokaostoksille Helenin ja Carlin työpaikan joulujuhlaa varten. Ruokakaupalta Carl tuli hakemaan minut ja vei minut host sisareni Alician yrityksen joulu lounaalle. Sen jälkeen Carl tuli taas hakemaan minut ja vei minut heidän luokseen, missä autoin lisää juhlan valmistelussa. Siellä maistoin myös White Christmas jälkiruokaa. Illaksi jäin juhlaan. 


Lauantaina vietin päivän  Alician ja Joelin kanssa. Menimme Awoonga padolle, missä oli heidän ystäviään joilla oli vene ja jet skiitä. Menimme veneellä keskelle vettä ja kävimme uimassa. Sieltä lähdettyämme menimme syömään ja ruokaostoksille. Tulimme heidän luokseen, jossa host äitini oli odottamassa ja vietimme sitten heidän luonaan. 


Menimme sunnuntaina joululounaalle Alician ja Joelin luokse. Vietimme siis päivää siellä, iltapäivällä Alicia ja Joel tulivat host äitini luokse uimaan. Illalla he tulivat hakemaan meidät ja menimme ajelemaan ympäriinsä katselemaan jouluvaloja. 


Ihana viikko takana ja mahtava viikko tulossa!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja