Shoppailua ja Sosialisointia

Shoppailua ja Sosialisointia

Maanantaina vietin mukavan päivän kotona, pesten pyykkiä jota oli kertynyt kuluneesta viikosta ja vain lepäillen. Tiistaina Maju tuli päivällä tänne tekemään Rotaria varten reporttia viime viikon vaihto-oppilas leiri viikonlopusta ja viikosta, jonka sitten vietimme Hervey Bayssa. Hänen lähdettyään olin vain kotona. Illalla Maju lähetti viestiä kysyäkseen, jos tulisin illalla vielä hänen sekä hänen ensimmäisen perheensä kanssa jäätelölle.


Keskiviikkona olin aamun kotona, keskipäivän aikoihin kävelin taidegallerialle, missä sitten vietin noin tunnin kounselorini Glorian ja hänen ystäviensä kanssa. Kävelin takaisin ja tapasin host äitini Suen kotona, josta sitten kävelimme yhdessä läheisille kaupoille. Kävimme siis vähän shoppailemassa ja söimme lounasta yhdessä. 


Torstaina kävin kirjastossa ja kävelemässä ympäriinsä. Takaisin tullessani Majun host isä Carl oli hakemassa minua. Hän vei minut heille, missä vietin Majun kanssa illan. Perjantaina menin aamulla rotari klubini kokoukseen. Kävimme myös pienellä ajelulla Glorian kanssa ennen kuin hän vei minut kotiin. Päivemmällä rotari pariskunta, Adele ja Wade, tulivat hakemaan minua viettämään viikonlopun heidän asunnollaan Agnes Water paikkakunnalla. Illalla otimme osaa Adelen klubin kokoukseen, jossa minä puhuin ja Gemma, minua vuotta nuorempi tyttö, joka on menossa Suomeen vaihtoon ensi tammikuussa. Kokouksen jälkeen söimme illallista koko klubin kanssa. Oli myös hauska tavata Martti Kankkunen, suomalainen mies Kuopiosta, joka on osa tuota klubia.


Lauantai aamuna menimme aamupalalle toiselle altaista, kävimme Adelen kanssa myös kävelyllä rannalla, Adelesta on tulossa siis seuraava piirikuvernööri. Lounaalle menimme Gemman perheen luokse, takaisinpäin ajaessamme kävimme Paperbark broadwalkilla ja sitten lepäilemään joksikin ajaksi. Iltaa viettämään menimme erään rotari pariskunnan luokse johon tuli myös se pariskunta, joista mies on suomalainen. Ilta oli todella mukava ja ruoka hyvää!


Sunnuntaina menimme aamulla rotari markkinoille, joissa kävin läpi kaikki kojut Gemman ja parin rotarin kanssa keräämäässä kojunpitäjien maksun kojustaan sekä jotkut maksoivat myös rotari vakuutuksensa, kysyimme myös josko he osallistuivat markkinoihin taas ensi viikolla. Lounaalle menimme taas erään rotari perheen luokse, joilla oli koiria, lampaita, kisa puluja ja kanoja. Menimme sieltä suoraan Martin ja hänen perheensä luokse, missä joimme herkullista kahvia kahvikoneesta pitkästä aikaan ja söimme suomalaisella reseptillä tehtyjä joulutorttuja. Sieltä suunnistimme laiturille, jossa kävimme katsomassa ja ruokkimassa kaloja. Illan vietimme talolla, kävimme uimassa altaalla ja söimme illallista katsellen krikettiä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja