Myrskyjä ja Leipomista

Myrskyjä ja Leipomista 

Maanantaina oli normaali päivä, jolloin vain menin kouluun ja kävin salilla iltapäivällä Majun kanssa. Tiistaina oli normaalin koulupäivän sijaan, "uintikarnivaali". Eli koko koulu oli kaupungin maauimalassa koko päivän, siellä oli uintikisoja, mutta jos ei halunnut kilpailla pystyi vain osallistumaan käymällä uimassa altaan päästä päähän muutaman kerran. Tarkoitus oli myös koko päivän kerätä "tupa pisteitä", koulussani kaikki ovat siis jossain tuvassa, itse olen vihreässä "Stella Maris" nimisessä. Näitä pisteitä kerättiin sitten erilaisten aktiviteettien avulla, sotahuudoilla sekä erilaisten vesi pelien avulla. Koulun jälkeen menin suoraan salille ja sen jälkeen menimme vielä syömään Majun kanssa. Illalla counselorini Gloria tuli myös käymään nykyisessä kodissani. 


Keskiviikkona oli kaikilla katolisissa kouluissa olevilla vapaa päivä koulusta. Vietin päivääni siis ensin rennosti kotona, lounaan jälkeen menin kirjastoon ja kotiin tullessani Suomessa vuosia sitten vaihdossa käynyt Kylie tuli hakemaan minua viettämään hänen kanssaan aikaa. Menimme siis hänen luokseen, joimme ihanaa kunnon kahvikoneella tehtyä kahvia ja söimme lähintä vastinetta ruisleivälle. Sitten leivoimme myös minun ehdotuksestani mokkapaloja. Myöhemmin iltapäivällä Kylie heitti minut kotiin ja loppupäivänä en tehnyt mitään. 


Torstaina menin normaalisti kouluun, mutta iltapäivällä menin vain suoraan kotiin. Kotona ollessani ulkona alkoi myrskytä, satoi hurjasti, ukkosti, salamoi, valot välkkyivät, tuuli vahvasti ja tuli rakeita. Tajusin kissan olevan yksin häkissään ulkona vielä ja juoksin ulos sitä hakemaan sisälle. Samalla kastuin kauttaaltani. Myrskyn vaijetessa viiden aikoihin host äitini tuli kotiin, valmistauduimme  molemmat ulos lähtöön ja sitten suuntasimme tällä kertaa ulkona pidettävään rotari kokoukseen. Sateen takia hyttysiä oli aivan erikoisen paljon, mutta muuten ilta oli oikein kaunis ja kokous mukava. 


Perjantaina aamulla rotariklubini kokoukseen ja sitten taas normaalisti koulussa, mutta tällä kertaa en muistanut, että minun piti lähteä ajoissa koulusta, joten minuuttia ennen tajutessani juoksin ulos koulusta ja näin kuinka bussi ajoi tiehensä. Majun nykyinen ja oma tuleva host isä Carl pääsi onneksi hakemaan minua. Sitten vain takaisin rutiiniin ja salille Majun kanssa. Illalla olin vain kotona host äitini kanssa. 

Lauantaina satoi välillä, oli harmaata ja tuuli. Aamun olin vain kotona, sitten lähdin kävelylle. Tulin kotiin ja host äitini oli lähtenyt töihin. Leivoin sitten porkkanakakun seuraavaa päivää varten ja pesin pyykkiäni. Illemmalla menin taas kävelylle. 


Sunnuntaina host siskoni Alicia ja hänen puolisonsa Joel tulivat meille lounaalle. Pääasiassa minä siis kokkasin, tarjosimme tortilloja, joita usein syön perheeni kanssa kotona Suomessa ja jälkiruoaksi söimme sen porkanakakun, jonka olin koonnut kasaan lauantaina. Syömisen jälkeen menimme käymään kaupoilla host siskoni kanssa ja sitten menin vain hänen luokseen iltapäiväksi. Taas oli rankkasadetta. Illalla en tehnyt mitään sen ihmeempää.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja