Paluu Arkeen

Paluu Arkeen

Pahoittelut jälleen, että kirjoittelen vasta nyt viime viikosta, kun alkaisi olla tämän viikon blogin aika. Kyllä se rutiini tästä taas vähitellen alkaa ;). Eli siis tämä viikko alkaa 27.1, maanantai. Se oli vielä yleinen lomapäivä, jolloin suurimmaksi osaksi rentoilin kotona. Kävimme Majun kanssa lounaalla ja tekemässä viime hetken kouluun tarvittavia ostoksia. 

Tiistaina sitten alkoi koulu. Olen nyt siis aloittanut vuoden yksitoista, ja koska se on seniori luokka aloitin koulun vasta 10.30 aamulla. Koulussa kävimme vain asioita läpi ja vain kaksi viimeistä tuntia käytiin nyt alkavan lukujärjestyksen mukaan. Koulun jälkeen suuntasin suoraan salille, missä näin Majun ja vietimme siellä noin tunnin. Sitten host äitini nappasi minut kyytiinsä kotimatkallaan, kotona laitoimme itsemme valmiiksi ja lähdimme counselorini Glorian 70-vuotispäiville. Illan vietimme sitten hänen luonaan. 


Keskiviikkona taas kouluun, tällä kertaa koko päivä lukujärjestyksen mukaan ja uusiin aineisiin tutustuen. Koulun jälkeen nousin jälleen bussiin, jolla pääsin salille. Sieltä taas lähtiessämme host äitini tuli viedäkseen minut kotiin. Kotona laittauduimme jälleen, nousimme autoon ja suuntasimme tällä kertaa teatterille. Gloria oli siis kutsunut meidät sinne, tapahtumassa mainostettiin teatteriin tulevia esityksiä, soitettiin musiikkia ja tarjottiin syötävää. 


Torstaina mentiin tavallisen kaavan jälkeen, koulusta salille, mutta tällä kertaa host äitini otti minut sekä Majun kyytiinsä. Valmistauduimme taas iltaan, sitten suuntasimme host äitini rotari klubin illallis kokoukseen. Host äitini oli pyytänyt, että pyytäisin Majun tulemaan kertomaan vähän itsestään sekä hänen kokemuksestaan vaihto-oppilaana. Kokouksen jälkeen heitimme Majun kotiin. 


Perjantaina jälleen samalla tyylillä kouluun, salille ja kotiin valmistautumaan iltaa varten. Perjantai iltana menimme läheiselle ravintolalle, johon Gloria oli järjestänyt kaikki host perheeni tulemaan, rotareita klubistani sekä heidän puolisoitaan. Ilta menikin sitten siellä sosialisoituessa.


Lauantai aamuna Majun ensimmäinen host perhe, joistaisä on minun rotari klubissani, tuli hakemaan minua, haettuaan Majun, ja lähdimme päiväksi Agnes Water paikkakunnalle rannalle. Siellä kävimme siis rannalla uimassa, jonka jälkeen söimme lounasta. Lounaan jälkeen suuntasimme seventeen seventy alueelle, missä vesi on paljon tyynempää ja kävimmekin sielläkin uimassa. Näimme myös hienoja kaloja uimassa kanssamme! Sieltä tultuamme loppupäivänä en oikeastaan tehyt mitään. 


Sunnuntaina menimme lounaalle host äitini kanssa, hänen tyttärensä ja tämän puolison luokse, jossa seuraamme liittyi myös host äitini entinen aviomies. Lounaan jälkeen tulimme takaisin tänne, missä minä asun, koko porukan voimin ja menimme altaaseen uimaan. Illalla emme tehneet mitään sen ihmeempää.


Seuraava viikko olikin sitten jo rauhallisempi! Siitä kerron taas muutaman päivän päästä :D


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja