Illallisia ja Mackayhin

Illallisia ja Mackayhin

Maanantaina menin normaaliksi päiväksi kouluun ja iltapäivän sekä oikeastaan myös illan vietin vain kotosalla yksin. Host äitini Sue tuli käymään kotona neljän aikoihin, mutta suuntasi sitten takaisin töihin vielä illaksikin. Minut hän siinä välissä ehti viedä hakemaan illallista lähi kaupoilta ja sitten tuoda minut takaisin kotiin.


Tiistaina meillä oli koulussa 'love thy neighbour day´ eli toisin sanoen myöhäinen ystävänpäivä. Emme pystyneet sitä oikeana ystävänpäivänä juhlistamaan, koska tapana on että koulun viimeisen vuoden opiskelijat järjestävät silloin ohjelmaa ja oikeana ystävänpäivänä heillä oli kokeita. Tänä päivänä he siis koristelivat koulun pää pihan. Lounaalla pojat pukeutuivat toogaan esittääkseen cupideja ja tytöt olivat pukeutuneet ystävänpäivä teemaan sopiviin pyjamiin. He silloin myös jakelivat kukkia, suklaita ja soittivat rakkauslauluja, kaikkia näitä oli siis pystynyt tilaamaan etukäteen. Rahat menivät viimeisen luokan jäähyväislahjaan. Koulupäivän jälkeen en tehnyt oikeastaan mitään. Host äitini tultua kotiin menimme hakemaan kiinalaista illalliseksi.


Keskiviikkona koulussa oli erityispäivä, koska oli tuhkakeskiviikko mikä tarkoitti katolisessa koulussani, että aamukokoontumisessa saimme otsiimme tuhkaristit. Myös minun vuosiluokallani oli erilainen päivä kuin normaalisti. Ensin aamulla meillä oli kaksi ensimmäistä tuntia kaksi palomiestä käymässä, jotka olivat tehneet esityksen joka painotti kuinka tärkeää on osata ajaa varovasti. Täällä Australiassa ajokortin saamisprosessi alkaa jo kuusitoistavuotiaana. Loppupäivän meillä oli erilaisia tunteja, jotka painottivat kuinka tärkeitä nämä kaksi viimeistä vuotta koulussa ovat. Illalla Maju, Carl ja Helen tulivat hakemaan minua ja menimme illallisella. 


Torstaina minulla oli normaali koulupäivä. Iltapäivällä pakkasin tavaroitani ennen kuin Alicia tuli hakemaan minua heille, missä söin hänen ja Joelin kanssa illallista. Illallisen jälkeen katsoimme myös elokuvan ennen kuin he heittivät minut kotiin. 


Perjantaina menin aamulla rotari kokoukseen. Takaisin kotiin tultuani pakkasin tavarani loppuun ja host äitini tultua kotiin kymmenen maissa pakkasimme auton ja niin alkoi matka Mackayhin! Siellä asuu siis host äitini pojan perhe, johon kuuluu hänen poikansa Andrew, tämän vaimo Hannah ja kaksi pientä lasta, Olivia ja Hugh. Matkalla pysähdyimme muutaman kerran, joten sitten noin seitsemän tunnin matkustuksen jälkeen olimme perillä. Pääsimme melkein suoraan illallispöytään. 


Lauantaina lounasaikoihin suuntasimme kaupungin ostoskeskukseen, missä pääsin näkemään paikallista Tanskalaista Louise vaihto-oppilasta! Vietin päivän siis siellä hänen kanssaan. Iltapäivällä menimme host äitini kanssa takaisin Andrewn luokse. Pääsin siellä pienelle ajelulle näkemään vähän enemmän heidän tilaansa. 


Sunnuntaina nousimme koko porukka varhain ja suuntasimme noin puolen tunnin päässä sijaitsevalle rannalle. Siellä pääsimme tekemään luontokävelyn ylös, josta näkyi kaunis maisema. Alas tultuamme vietimme aikansa rannalla ennen kuin menimme läheiseen kahvilaan, josta ostimme skonsseja ja kahvia pääosassa. Loppupäivän otimme vain rauhallisesti. 

Kommentit

  1. Kiva kun on kuvien lisäksi nimiä! Onkohan tuo sand dollar ja saako löytäjä pitää? Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja