Takaisin Gladstoneen ja Sidonie

Takaisin Gladstoneen ja Sidonie

Maanantaina olimme vielä Mackayssa. Kävimme host äitini kanssa aamupäivällä ajelemassa ja sitten suuntasimme vähän kauemmas lounaalle paikkaan, jossa oli kaunis näköala. Iltapäiväksi tulimme takaisin hänen poikansa perheen kodille, jossa vain vietimme pojan vaimon ja pienten lasten kanssa. Host äitini pojan tultua kotiin töistä valmistauduimme ulos lähtöön ja lähdimme ulos illalliselle. 


Tiistaina menimme host äitini kanssa katsomaan vanhempaa, kunnalle lahjoitettua asuin taloa, jota nykyään siis pidetään ikään kuin museona. Kävimme kierroksella siellä ja opimme sen entisistä asuttajista. Sen jälkeen suuntasimme kauppakeskukseen, jossa vietimme pari tuntia. Talolla vietimme mukavan koti-illan. 


Keskiviikkona vietimme aamun lasten ja heidän äitinsä kanssa. Pakattua tavaramme nousimme autoon ja aloitimme kotimatkan Gladstoneen. Matkalla aluksi satoi kamalasti, mutta varovasti ajaen selvisimme hyvin. Olimme kotona sitten noin seitsemän tunnin jälkeen. Loppupäivän vietimme vain tavaroita purkien ja minä valmistauduin tulevaan koulupäivään. 


Torstaina oli sitten aika palata takaisin kouluun. Koulun jälkeen vietin aikaa Majun kanssa ennen kotiin menoa. Kotiin päästyäni vaihdoin vaatteeni ja lähdimme illaksi host äitini rotari kokoukseen. 


Perjantaina koulun jälkeen näin taas Majua koulun jälkeen ennen kuin menin kotiin. Illan vietimme vain rentona koti-iltana mitään ihmeempää tekemättä. Noin puoli kahdeltatoista yöllä ystäväni vaihto-oppilas Sidonie Ranskasta tuli meille. Hän oli kysynyt muutama päivä aiemmin, jos voisi tulla viikonlopuksi kun hänen host-isänsä oli tulossa tänne joidenkin rotari asioiden takia. Se kävi, joten tänne Sidonie sitten saapui!


Lauantaina näimme aamupäivästä sitten Majun kanssa paikallisilla kaupoilla, joissa pyörimme hetken. Sitten host-äitini tuli hakemaan meitä ja tulimme takaisin nykyiselle kodilleni. Jätimme muutamia tavaroita tänne ja lähdimme sitten kolmestaan syömään lounasta ulos. Lounaan syötyämme suuntasimme takaisin kodilleni. Vietimme täällä pari tuntia tehden suunnitelmaa sitä varten, kun meillä olisi lähenevän Safarin aikana vapaa-aikaa tutkia Melbournea ja kuunnellen musiikkia. Lähempänä iltaa Majun host-äiti tuli hakemaan meitä ja menimme hänen luokseen. Sinne hankimme pitsaa ja sitten katsoimme elokuvan. Elokuvan jälkeen Sidonie ja minä palasimme kodilleni.


Sunnuntaina aamulla Maju tuli luoksemme ja lähdimme kävelylle East Shoreen ennen kuin Sidonie haettaisiin. Tulimme takaisin ja vietimme aikaa vaan jutellen kunnes heidät molemmat tultiin hakemaan. Lähdimme sen jälkeen host äitini kanssa käymään naistenpäivän kunniaksi järjestettyyn taidenäyttelyyn. Siellä käytyämme menimme lounaalle läheiseen kahvilaan. Loppupäivän vietimme kotona lepäillen.


Hyvä viikko takana!! Sitten alkaakin viimeinen viikko tässä nykyisessä host perheessä ennen jo viimeiseen perheeseen siirtymistä. Nopeasti lentää aika!

Kommentit

  1. Yes. Hyvä viikko ollut sinulla ja teillä kaikilla! Olipas söpöt lapset. - Opitko nyt Sidonieltä ranskaa ja Majulta portugalia?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja