Viimeinen Viikko Toisessa Perheessä

Viimeinen Viikko Toisessa Perheessä

Maanantaina alkoi viimeinen viikko toisessa host-perheessä Suen kanssa. Maanantai oli myös hänen syntymäpäivänsä. Aamulla hän heitti minut kouluun, koulun jälkeen menin salia ennen ostoksille hakemaan hänelle syntymäpäivä lahjaa, sieltä salille ja sitten kotiin. Emme tehneet mitään sen ihmeempää, vietimme vain aikaa yhdessä. 


Tiistaina menin normaalin rutiinin mukaan. Aamulla siis kouluun, koulusta salille ja salilta kotiin. Kotona en tehnyt paljon mitään ihmeellistä. Aloitin kylläkin pakkaamisen!


Keskiviikkona aamulla heräsin ja seinälläni oli huntsman! Aamu järkytyksen jälkeen taas normi rutiinilla päivä. Salilla käynnin jälkeen laittauduin valmiiksi ja sitten lähdimme ulos syömään Suen entisen aviomiehen ja tyttären kanssa. 

Torstaina normi rutiinilla päivä. Kotiin päästyäni oli aika taas laittautua valmiiksi ulos lähtöön. Menimme host äitini rotari klubin sosiaaliseen iltaan yhden klubin pariskunnan luokse. Teemana oli international night, kaikki toivat ruokia ja vietimme aikaa eri mantereista tehdystä trivialla. Ilta oli hyvin hauska!


Perjantaina aamulla lähdin rotari klubini aamupala kokoukseen. Sieltä minut vietiin kouluun, jossa vietin taas ihan normi päivän. Koulun jälkeen menimme syömään Majun kanssa salilla käynnin sijaan. Sitten menin kotiin ja pakkailin kaikki loppu tavarani. Illan vietimme kotona. 


Lauantaina aamupäivän vietimme kotona. Keskipäivän aikoihin uusi host perheeni tuli hakemaan minua ja veivät minut uuteen kotiini. Heidän luonaan purimme laukkuni ja laitoimme huoneeni kuntoon. Sitten noin viiden aikoihin counselorini tuli hakemaan minua teatteriin ja syömään. Olimme liikkeellä siis porukassa counselorini Glorian, toisen klubilaiseni Bevin ja nyt entisen host äitini Suen kanssa. Menimme ensin syömään ja sitten suuntasimm teatteriin katsomaan koulujen välistä musikaalia, Wizard of Oz. Näytelmä oli erittäin hyvä ja näyttelijät hyvin taitavia!

Sunnuntaina vietimme mukavaa lepopäivää. Makoilimme vain kotona ja noin puolen päivän jälkään käväisimme kaupassa ja syömässä ulkona. Loppupäivän vain rentoilimme kotona ja illalla söimme itsetehtyä pizzaa illalliseksi.


Sitten alkaa taas uusi viikko :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutto toiseen host perheeseen

Ensimmäiset kaksi viikkoa uudessa host perheessä

Tanssiaisia ja valkoisia rantoja